Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home3/iranlexa/public_html/wp-content/themes/libero/framework/lib/mkd.functions.inc on line 286
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home3/iranlexa/public_html/wp-content/themes/libero/framework/lib/mkd.functions.inc on line 286
معایب و مزایای لولههای استیل
در این مقاله به توضیح معایب و مزایای لولههای استیل میپردازیم. در اولین گام تجزیه و تحلیل قابلیت اطمینان و پیش بینی عمر مفید خطوط لوله، لازم است که در مورد اصول طراحی و بارهای موثر بر لولههای استیل اطلاعات کسب کنید. خرابیهای خمشی و برشی دو حالت نهایی نهایی هستند که در طراحی و ارزیابی مورد توجه قرار میگیرند. حالتهای محدودیت سرویس پذیری ممکن است با شرایط ترکاندازه گیری شود. این معیارها باید رعایت شود تا خط لوله ایمن و در سرویس باشد.
معایب و مزایای لولههای استیل
لولههای استیل متداولترین لولهها در سیستمهای تامین آب هستند. آنها همچنین در خطوط لوله گاز طبیعی و سیستمهای فاضلاب استفاده میشوند. اگرچه نسبت به سایر لولهها نسبتاً گران هستند، اما این مزیت را دارند که میتوانند فشارهای زیادی را تحمل کنند و در طولهای مناسبتری در دسترس هستند و همچنین میتوانند به راحتی جوش داده شوند، در نتیجه هزینه نصب و حمل و نقل کمتری را به دنبال دارند. این نوع لولهها بسیار کارآمد هستند و در صورت نیاز در قطرهای کوچک قابل استفاده هستند و در مقایسه با سایر مصالح 100٪ قابل بازیافت هستند. این لولهها را میتوان بیشتر ذوب کرده و به سایر مواد قابل استفاده در صنعت تبدیل کرد. علاوه بر این، استحکام بالای این لولهها و مقاومت در برابر آسیبهای ناشی از خطاهای انسانی، ریشه درختان و شرایط آب و هوایی شدید، این لولهها را به گزینهای ایده آل برای اکثر سیستمهای تامین آب و فاضلاب تبدیل میکند.
لولههای استیل به طور کلی برای خطوط آب آتش در سطح زمین استفاده میشود. سیستمهای لوله کشی زیرزمینی میتوانند از فولاد، فولاد با سیمان یا پلی اتیلن با چگالی بالا (HDPE) ساخته شوند. بتن گاهی مورد استفاده قرار میگیرد اما به ندرت مقرون به صرفه است مگر در قطرهای بزرگ. HDPE خوردگی ندارد، در برابر تجمع مقیاس مقاومت میکند و بسیار شکل پذیر و سبک است. اما از آنجا که هنگام گرم شدن خراب میشود، فقط میتوان از آن در تاسیسات استفاده کرد، جایی که از آسیب مکانیکی و حرارت تابشی نیز محافظت میشود.
از معایب لولههای استیل میتوان به هدایت حرارتی اشاره کرد که به دلیل تفاوت در انتقال حرارت بسیار ضعیف است. این نوع لولهها معمولاً با آلومینیوم یا مس برای افزایش هدایت حرارتی و بهبود انتقال حرارت چسبانده میشوند. هزینه عیب دیگری است که میتوان از آن نام برد، زیرا این لولهها گران هستند و این امر با تصور اشتباه خرید یکبار مصرف هدایت میشود. با این حال، ساخت لولههای استیل دشوار است و فاقد ویژگیهای چکش خوار سایر مواد است، بنابراین تعمیر و تعویض لولههای استیل بسیار دشوار است.